My Cart 0 items: €0.00

Dansk   English   German   France  

Follow the Liters

 For hvert LifeStraw® der sælges,

får et barn i Afrika

rent og sikkert drikkevand i et år

 

 

 

Dette har vi opnået indtil videre

I Oktober 2014 samt November 2015 har en gruppe af LifeStraw® frivillige gennemført Follow the Liters  programmet i det vestlige Kenya, hvor de har sørget for rent og sikkert drikkevand til skoler i fire regioner.

Den totale inflydelse af programmet er:

  Follow The Liters
Follow The Liters   

Din indflydelse

På verdensplan, dør der flere børn af diarrésygdomme end af HIV/AIDS, malaria og mæslinger tilsammen og ifølge WHO står mere end 750 millioner mennesker verden over uden adgang til rent drikkevand. Alt for ofte hører vi disse sørgelige og skræmmende statistikker omhandlende de hundrede af millioner af mennesker rundt om i verden, der ikke har adgang til sikkert og rent drikkevand og den heraf følgende sundhedsbyrde.

Vi tager et skridt mod at afhjælpe disse uligheder og inviterer dig til at være med.
Ved at købe et LifeStraw produkt, kan du gøre en forskel, hvilket disse stærke statistikker er bevis på:
Med et omfattende program for forbedringer af vandkvaliteten på skoler, er der en reduktion i tilfælde af diarrésygdomme på næsten 50 %.
Sikkert og rent drikkevand på skoler, reducerer sygefraværet med 42 %.
I flere udviklingslande har piger i skolealderen til opgave at hente vand til hjemmet. Ved at mindske denne byrde, stiger antallet af timer hvor disse piger kan opholde sig i skolen og blive undervist.

WaterNlife er dedikeret til at hjælpe med at løse dette ødelæggende problem.
Sammen med Vestergaard, opfinderen af LifeStraw, donerer WaterNlife 1000 liter rent og sikkert drikkevand til børn i nød i områder af Afrika, for hvert LifeStraw produkt der sælges. Indsatsområderne i Afrika er fokuseret syd for Sahara, da vandkrisen her er særligt stor.
WaterNlife vil på regelmæssig basis give opdateringer om udviklingen af disse donationer.

Referencer
UNICEF and World Health Organization (2012). Progress on Drinking Water and Sanitation: 2012 Update. WHO/UNICEF Joint Monitoring Programme for Water Supply and Sanitation.

United Nations Children’s Fund, ‘Pneumonia and Diarrhoea: Tackling the deadliest diseases for the world’s poorest children’, UNICEF, New York, June 2012.
Baseline Survey (2010) of the 22 UNICEF WASH Programme districts.     

       
Follow the Liters infographic